כל סטודנט מכיר את הסיטואציה שבמסגרתה נשארים למשך זמן רב בלימודים, לעיתים עד השעות הקטנות של הלילה. בשביל להיערך לזה צריך להתכונן מבחינה תזונתית, אולם בעקבות קוצר זמן אתם מדגלים על הארוחה ובכך נשארים רעבים למשך זמן רב. כיצד תוכלו להימנע מכך? ובכן, זה הזמן להכין כריך שישאיר אתכם שבעים לאורך שעות רבות, במינימום מאמץ. מהם הכריכים המומלצים? להלן סקירה מיוחדת.
כריך פסטרמה
כריך מעולה שכל אחד יכול להכין בבית בקלות ובכך להישאר שבעים אורך כל היום הוא כריך פסטרמה. בשביל לשדרג את הכריך הזה רצוי ליצור שכבות המורכבות מחסה, פסטרמה חרדל ודבש, ממרח חרדל, פלפל אדום וכן לחם מחיטה מלאה. מדובר בהזדמנות מעולה גם ליצור ארוחת צהריים קלילה ומהירה אבל גם כזו המגלמת בחובה גם יתרונות בריאותיים, בשל הסיבים התזונתיים המלאים וכן שימוש בפסטרמה עם אחוז שומן דל מאוד אך עם טעמים עזים שהופכים את הכריך הזה לכריך משובח ונהדר.
כריך חביתה
מי מאיתנו לא אוהב חביתה? מדובר בכריך מושלם שיסגור לכם את הפינה. בשביל להכין כריך מפנק אפשר להוסיף גבינה, ירקות וכן להשתמש בעשבי תיבול מתוך מטרה לשדרג את הכריך וליצור טעמים עזים שיקפיצו לכם את הטעמים ובהתאם לכך יאפשרו לכם לקבל ארוחת צהריים נהדרת, במינימום מאמץ. כאן תוכלו למצוא הצעה לכריך חביתה נפלא שאותו אפשר להכין כבר עכשיו, ובכך ליצור מערך קולינרי מושלם שישאיר אתכם שבעים. שימו לב כי מאחר ומדובר בביצים רצוי לעטוף את הכריך באמצעות נייר סופג, כל זאת מתוך מטרה להוביל בסופו של דבר לאכול את הכריך כאשר הוא טרי ולא יבש.
כריך חזה עוף
כריך המשלב בשר מהווה דרך מצוינת ליצור תחושה של שובע לאורך זמן, וזאת בשל הסיבים התזונתיים הגבוהים אשר מצויים בבשר. בחירה בחזה עוף היא בחירה מעולה מאחר וקל מאוד לטגן אותו ובהתאם לכך ליצור מנה עיקרית משובחת. המצרכים לכריך חזה עוף כוללים חזה עוף טרי, עלי רוקט, חסה, טחינה לצד פלפל ומלח. בשביל לשדרג את הכריך אפשר להשתמש בלחם שיפון מלא שהוא גם עז בטעמים שלו אבל גם משביע מאוד.
כריך טופו
בתוך פיתה אפשר להכין כריכים נפלאים, גם בעבור ציבור הטבעוניים. למעשה, הטופו הפך לאחד מחומרי הגלם האהובים ביותר, ולא בכדי. מדובר בחומר גלם משובח שסופג את הטעמים ועל כן באמצעות הקפצה של טופו בתוך סויה ביחד עם תבלינים ובתוספת של ירקות אפשר להכין כריך טעים ומשביע. ברחבי הרשת תוכלו למצוא עשרות מתכונים המשלבים את הטופו בתוך פיתה, כל זאת מתוך מטרה לעורר בכם השראה ובכך להוביל ליצירה של מערך קולינרי המותאם לקהל הסטודנטים ואשר מבוסס על כריך קל לעשייה וטעים, טבעוני ומיוחד מאוד.
לסיכום
בשביל ליצור ארוחת צהריים משובחת לא צריך לבלות שעות במטבח, אלא אפשר ואף ניתן להכין כריך מפנק שגם ישביע אתכם וגם יאפשר לכם להוביל ליצירה של כריך שאותו אפשר לקחת ללימודים או לעבודה. זה הזמן להשקיע ברכישה של חומרי גלם איכותיים כמו למשל פסטרמה איכותית. השקעה בתפריט התזונתי באמצעות שילוב של כריכים מהווה דרך מצוינת לשמור על ריכוז ועל רמות שובע גבוהות, כל זאת מתוך מטרה להגיע ליום לימודים ארוך עם ריכוז מקסימלי ועם הפחתה משמעותית בהוצאות של אכילה של אוכל בחוץ, בעקבות רעב שתוקף אתכם באמצע היום. והכי חשוב – שיהיה לבריאות!